Koen de Snoo

Drs. K. (Koen) de Snoo is een ervaren directeur, bestuurder en commissaris. 

Vanuit zijn eigen bestuursadviespraktijk begeleidt hij als executive coach individuele bestuurders, directies, teams en organisaties in hun persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling. 

Koen heeft een ruime ervaring als eindverantwoordelijk leidinggevende in diverse interim bestuursposities in het (semi-) publieke domein en daarvoor onder meer als (wnd.) Gemeentesecretaris in Den Haag, Directeur Duurzaamheid bij het ministerie van I&M, CFO bij en Curator van het ministerie van VROM/WWI en Inspecteur der Rijksfinanciën bij het ministerie van Financiën. Hij is één van de architecten van de Roadmap Next Economy voor Zuid-Holland, in samenwerking met de Europese Commissie, de Europese Investeringsbank, Innovation Quarter, de MRDH en de TIR Consulting Group van Jeremy Rifkin.

Koen studeerde bestuurskunde in Leiden, specialiseerde zich in openbare financiën en economie, voegde daar later integratieve psychologie, systemisch coachen en westerse geneeskunde aan toe en volgt momenteel een opleiding traditionele Chinese geneeskunde en Japanse Shiatsu. 

Naast zijn werk als zelfstandig ondernemer is hij oprichter en directeur van Lifechanging Expeditions, een unieke coöperatie van trainers en ervaren gidsen, gericht op het ontwikkelen van sustainable & embodied leadership by guided nature immersions. Koen is getrouwd en vader van drie kinderen.