Sheïda Wever

Sheïda Wever (1964) is eigenaar van etiquettebureau Wever Etiquette & Manners. Sinds 2002 is zij gecertificeerd door de Protocol School of Washington. Zij heeft een compleet curriculum Protocol & Etiquette ontwikkeld voor de Internationale Butler Academie en voor de Monaco Yacht Club.  


Als Personal Assistant van de Consul van Nederland in Puerto Rico organiseerde zij verschillende evenementen voor hoge diplomatieke functionarissen. Bij de Curaçao Oil Company was zij verantwoordelijk voor public relations en produceerde en presenteerde zij een informatief TV programma over de olie-industrie.  


In 1985 is zij verkozen als Miss Curaçao en bijna 20 jaar was zij franchisehouder van Miss Universe en Miss World. Haar kracht is haar veelzijdigheid. Zij leerde eerst vrouwen op hoge hakken lopen in de beautywereld en vervolgens coachte zij vrouwen stevig in hun schoenen staan in de zakelijke arena. Haar creativiteit komt tot uitdrukking in het ontwikkelen van een nieuwe modeaccessoire voor schoenen “Shoewel”.


Tevens heeft zij de gevolmachtigde minister van Sint Maarten mogen stylen in haar eigen creatie speciaal voor Prinsjesdag. Als etiquettedeskundige en styliste heeft Sheïda Wever passie voor haar vak. Door middel van haar eigen trainingsmethode laat zij vrouwen letterlijk en figuurlijk stevig in hun schoenen staan.