Conny Wenting


Voor de module Strategie en Leiderschap neemt Conny Wenting jullie mee in jullie persoonlijke ontwikkeling en de onderzoeksvraag van jouw "Why"'.  Zij was recent de CEO Invictus Games, het internationale sportevenement voor fysiek en/of mentaal gewonde militairen, een voorbeeld van hoe je persoonlijke drive richting kan geven aan jouw carrière.

Verder is Conny een gepassioneerd allround zakelijk leider en ondernemer met meer dan 30 jaar ervaring in een breed scala van marketing, sales, strategie, operations en - peoplemanagement rollen. Ze is executive coach en trainer en begeleid individuele klanten, teams en organisaties om een volgende stap in hun leiderschap te maken.

Zij is een vrouw met een persoonlijk verhaal en een onuitputtelijke drijfveer om bepaalde thema’s zoals mental health en de transgenerational impact van trauma bespreekbaar te maken. Ga mee op zoek naar jouw "why" en hoe je persoonlijke verhaal je leiderschap beïnvloedt en het je volgende stap in jouw werkgeluk en carrière pad kan definiëren.