Koen van der Well

Koen van der Well (1978) begeleidt professionals bij uiteenlopende vraagstukken op persoonlijk en professioneel gebied. Wat zijn cliĆ«nten gemeenschappelijk hebben: de wil om zichzelf beter te leren kennen en het vervolgens niet schuwen om een stevige slag te slaan in hun ontwikkeling als mens. 

Koen is dankbaar dat hij keer op keer met unieke mensen mag werken en op bepalende momenten in hun werk en leven met hen op mag trekken. Om deze unieke mensen de begeleiding te bieden die ze verdienen, is hij intensief opgeleid en getraind tot Senior Practitioner Coach bij de Coaching Academy International. Tevens is Koen geaccrediteerd door ODIN Company om te mogen werken met het Odin Development Compass. Daarnaast heeft hij vele jaren met zijn poten in de spreekwoordelijke klei in de Nederlandse en Europese Superjachtbouw gestaan (commercie, new business development en projectmanagement).

Van nature is Koen gericht op mensen, hun verhalen en ervaringen en het geeft hem energie om zijn kalmte en scherpe waarnemingsvermogen in te zetten bij het begeleiden van ontwikkelingsvraagstukken. Dat is ook wat je van hem als executive coach kunt verwachten.

Koen gaat goedlachs door het leven, hij geniet van een mooi glas wijn, is een groot liefhebber van de Spaanse keuken en het prachtige eiland Mallorca.