Marguerite Soeteman-Reijnen

Marguerite Soeteman-Reijnen is sinds 1990 werkzaam bij Aon (NYSE AON), een toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Aon is actief in 120 landen en heeft ongeveer 50.000 werknemers. 


Momenteel bekleedt zij de functies van Chairman van de Executive Board van Aon Holdings en overige Holdings entiteiten in Nederland en Global Chief Marketing Officer/ lid van het Executive Committee van Aon Inpoint.

Aon Holdings is de statutaire aandeelhouder/tophoudster van meer dan 400 Aon deelnemingen in Europa, Midden-Oosten, Afrika, Canada, Australie, Nieuw-Zeeland, Azie en Latijns Amerika. Aon Inpoint is de management strategic advisory arm van Aon. Voorafgaand aan haar huidige rol was Marguerite Chief Broking Officer bij Aon voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika. 

Marguerite is naast haar bestuurlijke Aon activiteiten eveneens toezichthouder bij NautaDutilh, Stichting Koninklijke Defensiemusea als ook de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Nederland (AmCham). Eveneens heeft zij zitting in de globale Alumni board van Harvard Business School (USA). Sinds december 2019 is zij voorzitter van SER Topvrouwen. Voorheen was zij toezichthouder bij Gelre Ziekenhuizen, Madurodam en Stichting ALS als ook oprichter/bestuurder van de Nederlandse Reassurantie Vereniging. Daarnaast heeft zij zitting in diverse Comité’s van Aanbeveling. 

Marguerite heeft een Master degree in de Rechtsgeleerdheid van de Erasmus Universiteit Rotterdam en alumna van INSEAD en Harvard Business School. Zij is Chartered Insurance Broker en is een Associate van het Chartered Insurance Institute in Londen. In 2010 werd zij verkozen tot “Women to Watch” door het Amerikaanse verzekeringstijdschrift Business Insurance. 

Marguerite is getrouwd met Christiaan (KLM). Zij hebben 2 kinderen Alexander (21) en Isabelle (19).