Meine Breemhaar


Meine Breemhaar is een doelgerichte ondernemer, die zijn eenmanszaak vanaf 1992 heeft uitgebreid tot een bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers in 2021.

De Breemhaar Groep is een unieke combinatie van 25 bedrijven (KMM Groep) die actief is op het gebied van kennisoverdracht en informatiebeheer. Naast diverse minderheid participaties in handels- en industriebedrijven (Pitteloo Capital) heeft hij ook een grote vastgoedportefeuille (MAC³PARK).  Onlangs is hij tevens  gestart met een evenwichtige ontwikkeling van een groot landgoed op Bonaire (Plantage Bolivia). 

De groep is actief in de gehele Benelux, waarbij het hoofdkantoor en een aantal bedrijven in Flevoland is gevestigd. Daarnaast zijn er onderwijsinstellingen over de gehele wereld zoals Kuala Lumpur, Dubai en Perth.  
De groei wordt gerealiseerd door een combinatie van snel, ondernemend en creatief handelen gekoppeld aan een efficiënte organisatiestructuur. Een sterke leider die, met name bij turn around situaties, heeft bewezen de benodigde daadkracht te combineren met heldere analyses van complexe situaties. Een belangrijk motto is dat iedereen plezier moet hebben in wat hij of zij doet!
 
Bovendien is hij onder andere actief als beschermheer van Stichting Flevopenningen, bestuurder bij VNO-NCW, voorzitter van Stichting IVIO, lid van de Higher Education Development Board Almere, voorzitter Stichting Aandelenbezit PEC Zwolle en is gekozen tot held van Flevoland bij de viering van het 25-jarig bestaan van de provincie.